Despre produse

Caracteristicile cele mai căutate în materialele de acoperire a structurii sunt ușurința în aplicare și un domeniu larg de utilizare. Placa de fibroasă este un material foarte robust, ce conține fibre celulozice și poate fi utilizată în orice parte a unei structuri, deoarece poate fi procesată cu ușurință. Plăcile pentru uz exterior sunt rezistente la toate condițiile climatice și factorii externi, iar astfel vă permiteți să obțineți bogăția vizuală dorită la exterior. Plăcile pentru secțiuni interioare pot fi prelucrate cu ușurință și sunt adesea folosite pe pereții interiori și despărțitori. Plăcile noastre acoperite cu material laminat oferă o durată de viață mai lungă peretelui, chiar și în zonele umede, comparativ cu majoritatea altor produse de acoperire.

Placile de fibrociment pot fi folosite in special pentru acoperirea tavanului in zonele interioare, deoarece sunt usoare și funcționale, ajuta la creșterea structurilor și prelungesc durata de viață a acestuia.

Mai multe materiale diferite sunt folosite în produsele de acoperire aplicate pentru a proteja elementele structurale împotriva factorilor externi și pentru a da efecte vizuale. Aceste produse pot fi aplicate la aproape toate secțiunile structurale, inclusiv fațadele exterioare sau suprafețele interioare.

Caracteristicile superioare ale produselor din fibrociment pot fi enumerate după cum urmează:

placi fibrociment

Reacția apei a Fibrocimentului

Produsele din fibrociment demonstrează o rezistență ridicată împotriva apei datorită procesului de producție și conținutului de produs. Conținutul de ciment și cuarț micronizat asigură o bună rezistență la apă. Această caracteristică structurală face ca produsele din fibrociment sa iti ofere o siguranta sporita.

placi fibrociment

Rezistența la foc a sistemului de acoperire a structurii din fibrociment

În plus, față de rezistență ridicată la apă, un alt motiv de preferință este caracteristica anti inflamabilitate clasa A1 care este căutată în special pentru spațiile publice și pentru locuințele colective. A fost o preferință de produs în ultimii ani deoarece nu se aprinde în cazul unui potențial incendiu, nu eliberează gaze toxice si impiedica progresul acestuia.

placi fibrociment

Economii de energie obținute prin fibrociment

Cea mai importantă caracteristică a fibrocimentului este valoarea conductanței termice. Oferă o eficiență energetică asemănătoare cu cea a unui material termoizolant, oferind o economie semnificativă de energie dacă este utilizat împreună cu produse de izolare în funcție de regiune. Fără îndoială, economisirea energiei este primul și cel mai important pas de făcut pentru a reduce și elimina atât cheltuielile individuale, cât și dependența de surse străine. Fibrocimentul este preferat ca material de acoperire unic pentru o economie durabilă de energie, precum și pentru celelalte caracteristici superioare ale sale.

placi fibrociment

Robustețe și durată lungă de viață a fibrocimentului

Fibrocimentul, unul dintre cele mai robuste materiale de acoperire a fațadei, este rezistent la toate condițiile climatice datorită conținutului de ciment și structurii rigide omogene. Are o durată de viață lungă cu o rezistență ridicată la uzură și nu favorizează creșterea insectelor. Își păstrează calitatea nealterată pe suprafața structurii pe toată durata de viață a acesteia.

placi fibrociment

Fibrociment pentru o fațadă estetică

Plăcile din fibrociment pot fi produse cu diferite texturi și modele pe suprafață, astfel încât pot oferi cu ușurință efectul vizual dorit.
Pot fi aplicate în armonie cu design-urile de fațadă moderne și clasice. Sunt cele mai potrivite și utile materiale pentru a realiza modele distincte de fațadă, datorită compoziției speciale ce permite prelucrarea.

placi fibrociment

Nu necesită întreținere și poate fi vopsit

O altă caracteristică superioară a produselor de acoperire cu fibrociment față de alte produse de acoperire a suprafeței este capacitatea de mentinere a proprietatilor tehnice și vizuale fără a necesita întreținere pentru perioade lungi. În plus, oferă libertatea de a picta zona sau suprafața dorită în orice culoare, folosind vopsea de fațadă exterioară pe bază de apă, deoarece pot fi vopsite în mai multe straturi.

placi fibrociment

Cost

Unul dintre cele mai importante aspecte ale produselor de acoperire cu fibrociment este rezultatul lor pozitiv cost-beneficiu în favoarea utilizatorului. Pe lângă manopera și economia de timp în comparație cu alte produse clasice de acoperire, economia de spațiu în structură câștigată de produsele cu grosimea de 10-12 mm, precum și economiile și valoarea adăugată ridicată oferite utilizatorului final le fac să fie prima alegere în acoperirea structurii.